ALIRAZ TRANS BACAU a luat fiinta in anul 2008 avand ca scop principal sa venim in ajutorul conducatorilor auto aflati in dificultate. In peste 10 ani de activitate am reusit sa ne facem un renume in domeniul tractarilor auto, dand dovada de profesionalism si seriozitate in relatia cu clientii nostri clientii nostri.

Asiguram NON STOP 24/7 servicii de transport autoturisme avariate sau noi, remorcarea vehicolului pe platforma facandu-se in conditii de maxima siguranta, transportul acestora fiind realizat cu ajutorul flotei noastre formata din autospeciale de ultima generatie, capabile sa faca fata oricaror provocari.

Indiferent de conditii meteo, starea carosabilului sau natura problemei tale garantam ca vom gasi cea mai avantajoasa solutie pentru tine! Experienta acumulata in domeniul tractarilor auto, promptitudinea si preturile practicate ne recomanda ca fiind una dintre cele mai bune firme ce ofera servicii de tractari auto din Bacau.

Din dorinta de a oferi clientilor nostri o gama cat mai larga de servicii de transport, am adaugat in portofoliul nostru serviciile de transport utilaje. Astfel, Aliraz Trans vă oferă servicii de transport tractoare, utilaje agricole, utilaje de construcții, etc atât intern cât și internațional pe camioane complete de la 1,5T până la 40T. În funcție de dimensiunile utilajului, greutatea acestuia și punctele de sprijin vă oferim cea mai bună variantă de transport.
Transportăm UTILAJE AGRICOLE ca de exemplu: tractoare agricole ; remorci agricole; balotiere; discuri; pluguri; cositoare; semănătoare; etc.  toate  în limita a 40 tone.
Transportăm UTILAJE DE CONSTRUCȚII ca de exemplu: bob-cat; pompe beton; miniescavatoare; schele; motostivuitoare; containere muncitori; cilindri vibrocompactori; etc
Deținem asigurare CMR., bunurile transportate fiind asigurate atât pe plan intern cât și internațional.
Alege serviciile de transport oferite de ALIRAZ TRANS BACAU si vei beneficia de prețuri competitive, promptitudine și siguranța că autoturismul sau utilajul tău vor fi transportate în cel mai scurt timp posibil și în cele mai bune condiții.